Boer Geert

Nog geen reviews
0
Voeg review toe Viewed - 197

Boer Geert is een druk bezochte lunchroom in Zaandam en hier hangen drie digitale schermen die gebruikt kunnen worden voor het tonen van jouw advertentie. De schermen hangen op opvallende plekken in deze winkel en vallen goed op bij de bezoekers. Alle schermen zijn ingedeeld in twee zones waarbij de bovenste zone (het grootste gedeelte) gebruikt kan worden voor jouw advertentie. In de onderste zone wordt informatie van Boer Geert getoond.

Wil je lokaal adverteren met jouw bedrijf, dienst of product bij deze druk bezochte locatie in Zaandam? Boek dan via deze pagina jouw advertentie in op deze locatie en deze is binnen 24 uur zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten.

Eerst nog vragen over het lokaal adverteren op deze locatie, wil je op meerdere locaties of schermen tegelijk adverteren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken digitale scherm(en)

Geef een beoordeling en schrijf een review

Je e-mailadres is veilig bij ons.

Jouw beoordeling voor deze locatie

Prijs (o.b.v. 6 maanden)

Prijs per scherm, per maand€ 25

Korter of langer adverteren?

Wil je op meerdere locaties en/of voor een kortere of langere periode adverteren in ons netwerk? Neem dan contact met ons op voor een prijsaanbieding op maat.

Voeg deze locatie toe aan je boeking

Maanden:
Startdatum:

Locatiegegevens

Claim listing: Boer Geert

Reageer opMessage

Inloggen Advertime

Je gegevens worden bevestigd per e-mail.

Resetten wachtwoord