Bowlingcentrum Dordrecht

Nog geen reviews
0
Voeg review toe Viewed - 204

Opvallen bij de bezoekers van dit bowlingcentrum in Dordrecht? Dan kan! Er zijn op deze locatie twee digitale schermen van 42 inch beschikbaar om jouw advertentie onder de aandacht te brengen. De schermen zijn zo geplaatst dat deze goed zichtbaar zijn voor de bezoekers die op hun beurt wachten.

Wil je lokaal adverteren en jouw bedrijf, dienst of product bij de bezoekers van dit bowlingcentrum onder de aandacht brengen? Dan kan bij ons al vanaf één maand zonder vast contract of langdurige overeenkomst. Boek via deze pagina jouw advertentieruimte in op deze locatie.

Let op: De twee schermen die beschikbaar zijn degene die op de rode palen met zwarte vlakken hangen. De overige schermen die op de foto’s te zien zijn worden gebruikt om de scores van de bowling te tonen.

Wil je eerst nog meer informatie ontvangen of heb je vragen over het adverteren op deze locatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

 

Kenmerken digitale scherm(en)

Geef een beoordeling en schrijf een review

Je e-mailadres is veilig bij ons.

Jouw beoordeling voor deze locatie

Prijs (o.b.v. 6 maanden)

Prijs per scherm, per maand€ 18

Korter of langer adverteren?

Wil je op meerdere locaties en/of voor een kortere of langere periode adverteren in ons netwerk? Neem dan contact met ons op voor een prijsaanbieding op maat.

Voeg deze locatie toe aan je boeking

Maanden:
Startdatum:

Locatiegegevens

Claim listing: Bowlingcentrum Dordrecht

Reageer opMessage

Inloggen Advertime

Je gegevens worden bevestigd per e-mail.

Resetten wachtwoord