Brasserie Le Duc

Nog geen reviews
0
Voeg review toe Viewed - 145

In Brasserie Le Duc in Nijmegen hangen twee 40 inch digitale schermen dicht bij elkaar. Deze twee schermen zijn te gebruiken voor het tonen van jouw advertentie om zo de gasten van deze brasserie te informeren en te inspireren. Het is mogelijk om op één scherm zichtbaar te worden maar indien je gebruik wilt maken van beide schermen, neem dan contact met ons op voor een combinatieprijs.

Op deze locatie kun je lokaal adverteren en opvallen op twee schermen tegelijk in Nijmegen. Dit is mogelijk vanaf één maand zonder vast contract of langdurige overeenkomst. Boek via deze pagina snel en online jouw advertentie in op deze locatie. Binnen 24 uur kan jouw advertentie al live staan.

Heb je eerst nog meer informatie nodig of heb je vragen over het lokaal adverteren op deze locatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken digitale scherm(en)

Geef een beoordeling en schrijf een review

Je e-mailadres is veilig bij ons.

Jouw beoordeling voor deze locatie

Prijs (o.b.v. 6 maanden)

Prijs per scherm, per maand€ 18

Korter of langer adverteren?

Wil je op meerdere locaties en/of voor een kortere of langere periode adverteren in ons netwerk? Neem dan contact met ons op voor een prijsaanbieding op maat.

Voeg deze locatie toe aan je boeking

Maanden:
Startdatum:

Locatiegegevens

Claim listing: Brasserie Le Duc

Reageer opMessage

Inloggen Advertime

Je gegevens worden bevestigd per e-mail.

Resetten wachtwoord