De Noordzee

Nog geen reviews
0
Voeg review toe Viewed - 39

In het winkelcentrum de Wijkerbaan in Beverwijk is Visspecialist De Noordzee gevestigd. Bij deze viswinkel hangen twee digitale narrowcasting schermen die gebruikt kunnen worden om bezoekers en voorbijgangers jouw advertentie te tonen. Het 49 inch etalage scherm is geplaatst zodat deze goed zichtbaar is vanaf buiten de winkel. Het 42 inch digitale narrowcasting scherm hangt in de winkel en is goed zichtbaar voor de klanten die in de winkel zitten.

Wil je opvallen met jouw bedrijf, onderneming, dienst of product bij deze visspecialist in Beverwijk? Binnen een paar klikken kun je jouw advertentie op deze locatie bij ons online vastleggen en is deze zichtbaar voor jouw doelgroep.

Wil je eerst nog meer informatie ontvangen over het lokaal narrowcasting adverteren op deze locatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken digitale scherm(en)

Geef een beoordeling en schrijf een review

Je e-mailadres is veilig bij ons.

Jouw beoordeling voor deze locatie

Prijs (o.b.v. 6 maanden)

Prijs per scherm, per maand€ 25

Korter of langer adverteren?

Wil je op meerdere locaties en/of voor een kortere of langere periode adverteren in ons netwerk? Neem dan contact met ons op voor een prijsaanbieding op maat.

Voeg deze locatie toe aan je boeking

Maanden:
Startdatum:

Claim listing: De Noordzee

Reageer opMessage

Inloggen Advertime

Je gegevens worden bevestigd per e-mail.

Resetten wachtwoord