Doe Het Zelf van den Tempel

Nog geen reviews
0
Voeg review toe Viewed - 31

Doe Het Zelf van den Tempel is gevestigd in de Dorpsstraat in Vleuten. Deze winkel heeft op een opvallende plek een 42 inch digitaal scherm hangen. Dit digitale scherm is verdeeld in twee zones. De bovenste zone is in gebruik van de winkel zelf en de onderste zone is advertentieruimte. Deze advertentieruimte kan worden gebruikt voor het tonen van jouw advertentie.

Wil je lokaal adverteren en opvallen met jouw bedrijf, dienst of product bij deze Doe Het Zelf winkel in Utrecht? Boek gemakkelijk en snel via deze pagina jouw advertentie in op deze locatie en deze is binnen 24 uur zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten.

Eerst nog meer informatie ontvangen, heb je vragen over het lokaal adverteren op deze locatie of wil je op meerdere locaties tegelijk adverteren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder en leggen je mogelijkheden voor.

Kenmerken digitale scherm(en)

Geef een beoordeling en schrijf een review

Je e-mailadres is veilig bij ons.

Jouw beoordeling voor deze locatie

Prijs (o.b.v. 6 maanden)

Prijs per scherm, per maand€ 25

Korter of langer adverteren?

Wil je op meerdere locaties en/of voor een kortere of langere periode adverteren in ons netwerk? Neem dan contact met ons op voor een prijsaanbieding op maat.

Voeg deze locatie toe aan je boeking

Maanden:
Startdatum:

Locatiegegevens

Claim listing: Doe Het Zelf van den Tempel

Reageer opMessage

Inloggen Advertime

Je gegevens worden bevestigd per e-mail.

Resetten wachtwoord