Eetcafe Poort van Nijmegen

Nog geen reviews
0
Voeg review toe Viewed - 152

In het Eetcafe Poort van Nijmegen hangen twee digitale narrowcasting schermen die beschikbaar zijn voor het tonen van jouw advertentie. Het digitale scherm achter de bar is een 40 inch scherm en het scherm in het eetcafe is een 42 inch scherm. Deze schermen kunnen gecombineerd worden om ervoor te zorgen dat jouw (potentiële) klant op de juiste manier geïnformeerd wordt. Wil je adverteren op beide schermen? Neem dan contact met ons op voor een combinatieprijs per maand.

Op deze locatie kun je lokaal adverteren en opvallen in Nijmegen. Al vanaf één maand zonder vast contract of langdurige overeenkomst. Boek via deze pagina snel en online jouw advertentie in op deze locatie. Binnen 24 uur kan jouw advertentie al live staan op één of twee schermen.

Eerst nog meer informatie ontvangen of heb je vragen over het lokaal adverteren op deze locatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken digitale scherm(en)

Geef een beoordeling en schrijf een review

Je e-mailadres is veilig bij ons.

Jouw beoordeling voor deze locatie

Prijs (o.b.v. 6 maanden)

Prijs per scherm, per maand€ 18

Korter of langer adverteren?

Wil je op meerdere locaties en/of voor een kortere of langere periode adverteren in ons netwerk? Neem dan contact met ons op voor een prijsaanbieding op maat.

Voeg deze locatie toe aan je boeking

Maanden:
Startdatum:

Locatiegegevens

Claim listing: Eetcafe Poort van Nijmegen

Reageer opMessage

Inloggen Advertime

Je gegevens worden bevestigd per e-mail.

Resetten wachtwoord