Escape Factory

Nog geen reviews
0
Voeg review toe Viewed - 35

Met elf interactieve escape rooms, meeting ruimtes, borrel en dinermogelijkheden beschikt de Escape Factory over ontelbare mogelijkheden om van een evenement een succes te maken. Naast de centrale bar van deze locatie hangen twee 49 inch digitale schermen die deels gebruikt kunnen worden voor jouw advertentie. Het bovenste gedeelte is in gebruik voor de informatie van deze locatie en het onderste gedeelte voor advertenties van derden.

Wil je lokaal opvallen bij deze locatie in Amsterdam met jouw onderneming, dienst, product? Boek dan via deze pagina jouw advertentie in op deze locatie en bereik je lokale doelgroep.

Eerst nog meer informatie ontvangen, heb je vragen over het lokaal narrowcasting adverteren, wil je voor een andere periode adverteren of adverteren op meerdere locaties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken digitale scherm(en)

Geef een beoordeling en schrijf een review

Je e-mailadres is veilig bij ons.

Jouw beoordeling voor deze locatie

Prijs (o.b.v. 6 maanden)

Prijs per scherm, per maand€ 25

Korter of langer adverteren?

Wil je op meerdere locaties en/of voor een kortere of langere periode adverteren in ons netwerk? Neem dan contact met ons op voor een prijsaanbieding op maat.

Voeg deze locatie toe aan je boeking

Maanden:
Startdatum:

Locatiegegevens

Claim listing: Escape Factory

Reageer opMessage

Inloggen Advertime

Je gegevens worden bevestigd per e-mail.

Resetten wachtwoord