Etos Beverwijk

Nog geen reviews
0
Voeg review toe Viewed - 43

De Etos in Beverwijk heeft twee 42 inch digitaal schermen beschikbaar voor het tonen van jouw advertentie. Deze digitale narrowcasting schermen zijn ingedeeld in twee delen. Het bovenste gedeelte wordt gebruikt voor eigen informatie en het onderste gedeelte is te gebruiken voor jouw advertentie. Een van de twee digitale schermen is vanaf buiten de winkel goed zichtbaar en het andere scherm is gepositioneerd achter de kassa’s.

Wil je lokaal adverteren met jouw bedrijf, dienst of product bij deze Etos in Beverwijk? Boek dan via deze pagina jouw advertentie in op deze locatie en deze is binnen 24 uur zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten.

Eerst nog meer informatie ontvangen, heb je vragen over het lokaal adverteren op deze locatie of wil je op meerdere locaties tegelijk adverteren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken digitale scherm(en)

Geef een beoordeling en schrijf een review

Je e-mailadres is veilig bij ons.

Jouw beoordeling voor deze locatie

Prijs (o.b.v. 6 maanden)

Prijs per scherm, per maand€ 25

Korter of langer adverteren?

Wil je op meerdere locaties en/of voor een kortere of langere periode adverteren in ons netwerk? Neem dan contact met ons op voor een prijsaanbieding op maat.

Voeg deze locatie toe aan je boeking

Maanden:
Startdatum:

Locatiegegevens

Claim listing: Etos Beverwijk

Reageer opMessage

Inloggen Advertime

Je gegevens worden bevestigd per e-mail.

Resetten wachtwoord