Lara’s Sun en Beauty Centre

Nog geen reviews
0
Voeg review toe Viewed - 38

Lara’s Sun & Beauty Centre is een schoonheidssalon in Utrecht. Deze locatie heeft twee 49 inch digitale schermen die gebruikt worden voor eigen informatie en advertenties van derden. Het eerste scherm is gepositioneerd naast de ingang in de etalage. Deze is goed zichtbaar voor voorbijgangers en bezoekers van deze locatie. Het tweede digitale narrowcasting scherm hangt op een opvallende plek in de schoonheidssalon. Beide schermen hebben een layout waarbij het bovenste deel in gebruik is door Lara’s Sun en Beauty Centre en het onderste deel voor adverteerders.

Lokaal adverteren met jouw bedrijf, dienst of product bij deze locatie in Utrecht? Boek dan gemakkelijk via deze pagina jouw advertentieruimte op deze locatie en je advertentie is binnen 24 uur zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten.

Heb je eerst nog vragen over het lokaal narrowcasting adverteren op deze locatie of wil je op meerdere locaties tegelijk adverteren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken digitale scherm(en)

Geef een beoordeling en schrijf een review

Je e-mailadres is veilig bij ons.

Jouw beoordeling voor deze locatie

Prijs (o.b.v. 6 maanden)

Prijs per scherm, per maand€ 25

Korter of langer adverteren?

Wil je op meerdere locaties en/of voor een kortere of langere periode adverteren in ons netwerk? Neem dan contact met ons op voor een prijsaanbieding op maat.

Voeg deze locatie toe aan je boeking

Maanden:
Startdatum:

Locatiegegevens

Claim listing: Lara’s Sun en Beauty Centre

Reageer opMessage

Inloggen Advertime

Je gegevens worden bevestigd per e-mail.

Resetten wachtwoord