Speijers Sports

Nog geen reviews
0
Voeg review toe Viewed - 205

In totaal hangen er drie digitale schermen binnen bij Speijers Sports die gebruikt kunnen worden voor jouw advertentie. Van de drie schermen die naast elkaar hangen zijn de twee buitenste beschikbaar (50 inch schermen). Achter de bar/balie hangt nog een 48 inch digitaal scherm die gebruikt kan worden voor jouw advertentie(s).

Kwaliteit staat bij Speijers Sports voorop. Ze geven persoonlijk advies en bekijken samen met vakkundige trainers welke trainingsvorm het beste bij jou past. Daarbij houden ze rekening met jouw levensstijl, werkintensiteit, voedingsgewoontes en sportverleden. Ze bekijken jouw doelstellingen en stellen een persoonlijk trainingsschema en voedingsplan op waar jij je goed bij voelt. Iedereen is welkom bij Speijers Sports. Ook als je nog nooit of al lang niet meer gesport hebt en je wilt graag wat afvallen of fitter en energieker worden. Zelfs voor mensen met een blessure bieden zij een persoonlijk revalidatieschema aan.

Kenmerken digitale scherm(en)

Geef een beoordeling en schrijf een review

Je e-mailadres is veilig bij ons.

Jouw beoordeling voor deze locatie

Prijs (o.b.v. 6 maanden)

Prijs per scherm, per maand€ 20

Korter of langer adverteren?

Wil je op meerdere locaties en/of voor een kortere of langere periode adverteren in ons netwerk? Neem dan contact met ons op voor een prijsaanbieding op maat.

Voeg deze locatie toe aan je boeking

Maanden:
Startdatum:

Locatiegegevens

Claim listing: Speijers Sports

Reageer opMessage

Inloggen Advertime

Je gegevens worden bevestigd per e-mail.

Resetten wachtwoord