Tokyoto

Nog geen reviews
0
Voeg review toe Viewed - 32

Aan de Dam 9 in Zaandam is restaurant Tokyoto gevestigd. Op deze locatie hangen twee 42 inch digitale schermen om bezoekers te informeren en te inspireren. Een scherm hangt in het restaurant en de andere in de etalage. De gasten hebben goed zicht op het scherm in het restaurant en de layout van beide schermen bestaat uit twee delen. Het bovenste gedeelte wordt gebruikt voor algemene informatie van dit restaurant en het onderste gedeelte voor advertenties.

Wil je lokaal adverteren met jouw bedrijf, dienst of product bij dit restaurant in Zaandam? Boek dan gemakkelijk en snel via deze pagina jouw advertentie in op deze locatie en deze is binnen 24 uur zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten.

Meer informatie ontvangen, heb je vragen over het lokaal narrowcasting adverteren op deze locatie of wil je op meerdere locaties tegelijk adverteren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken digitale scherm(en)

Geef een beoordeling en schrijf een review

Je e-mailadres is veilig bij ons.

Jouw beoordeling voor deze locatie

Prijs (o.b.v. 6 maanden)

Prijs per scherm, per maand€ 25

Korter of langer adverteren?

Wil je op meerdere locaties en/of voor een kortere of langere periode adverteren in ons netwerk? Neem dan contact met ons op voor een prijsaanbieding op maat.

Voeg deze locatie toe aan je boeking

Maanden:
Startdatum:

Locatiegegevens

Claim listing: Tokyoto

Reageer opMessage

Inloggen Advertime

Je gegevens worden bevestigd per e-mail.

Resetten wachtwoord