Tropische Supermarkt de Mare

Nog geen reviews
0
Voeg review toe Viewed - 85

Winkelcentrum de Mare is dé winkelboulevard van Alkmaar. Bij deze winkelboulevard is Tropische Supermarkt de Mare gevestigd. Er is bij deze supermarkt een etalagedisplay beschikbaar waar het onderste gedeelte gebruikt wordt voor het tonen van advertenties van derden. Voorbijgangers worden (potentiële) klanten en door het inzetten van dit digitale scherm vergroot je de zichtbaarheid in deze omgeving.

Opvallen kan hier dus! Jouw bedrijf, onderneming, dienst of product bij de Tropische Supermarkt in Alkmaar? Bij ons kun je hier binnen 24 uur adverteren en jouw lokale doelgroep bereiken.

Eerst nog meer informatie ontvangen over het lokaal narrowcasting adverteren op deze locatie? Of wil je tegelijk voor een langere periode adverteren op meerdere locaties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder en maken een passend voorstel.

Kenmerken digitale scherm(en)

Geef een beoordeling en schrijf een review

Je e-mailadres is veilig bij ons.

Jouw beoordeling voor deze locatie

Prijs (o.b.v. 6 maanden)

Prijs per scherm, per maand€ 25

Korter of langer adverteren?

Wil je op meerdere locaties en/of voor een kortere of langere periode adverteren in ons netwerk? Neem dan contact met ons op voor een prijsaanbieding op maat.

Voeg deze locatie toe aan je boeking

Maanden:
Startdatum:

Claim listing: Tropische Supermarkt de Mare

Reageer opMessage

Inloggen Advertime

Je gegevens worden bevestigd per e-mail.

Resetten wachtwoord