Locatiehouder worden?

In drie stappen is jouw digitale scherm zichtbaar voor adverteerders

Meld jouw locatie aan bij ons professionele netwerk en krijg toegang tot voordelen en mogelijkheden om je onderneming, product of dienst lokaal op te laten vallen.

Stap 1
01 .

Voeg gratis je locatie toe

Een locatie aanmelden bij Advertime is gratis en simpel. Vul de benodigde gegevens in op onze website. Wij controleren en valideren de gegevens. Hierna is je locatie zichtbaar op onze website en kunnen adverteerders ruimte inboeken.

Stap 2
02 .

Plug onze mediaspeler in

Na goedkeuring ontvang je van ons per post een mediaspeler in bruikleen. Deze is door ons geprogrammeerd en hiermee beheren wij de advertentieruimte en zorgen wij voor updates. Het enige wat jij hoeft te doen is deze in te pluggen op jouw scherm en de meegeleverde instructies te volgen.

Stap 3
03 .

Enjoy!

Je scherm toont inmiddels relevante advertenties. Het is belangrijk dat advertenties in lijn zijn en blijven met je wensen en passen bij de identiteit van je onderneming. Uiteraard adviseren wij ook in ruimteopvulling van je eigen acties en informatie.

Locatie aanmelden

Meld je locatie vandaag nog kosteloos bij ons aan en word binnen 24 uur zichtbaar voor potentiële adverteerders.

Meest gestelde vragen

Staat jouw antwoord er niet tussen? Bel ons op 035 2340 555, of mail naar info@advertime.nl.

Leveren jullie ook digitale schermen?

Ja. Mocht je nog geen digitaal scherm hebben dan kunnen wij deze in veel gevallen kosteloos bij je leveren en ophangen. Dit is afhankelijk van de locatie en de tijd dat het scherm bij je kan hangen. Neem hiervoor contact met ons op.

Het formaat en de kwaliteit van het scherm is medebepalend voor een succesvolle uitstraling. Om dit te bereiken werken wij samen met professionele leveranciers die diverse types en formaten schermen kunnen leveren. Onze schermen worden altijd compleet met passende muurbeugel en toebehoren geleverd of geplaatst.

Wat is de prijs van een digitaal scherm?

De prijs is afhankelijk van de kwaliteit en de afmeting van het scherm, hier zijn veel verschillende opties in. Wij geven je graag advies, neem gerust contact met ons op.

Wat verstaan jullie onder digitale schermen?

Onder digitale schermen verstaan wij monitoren of LED-schermen die de mogelijkheid hebben om een beelden of meerdere beelden uit te zenden. Het digitale scherm dient voorzien te zijn van een HDMI-ingang om onze mediaplayer op aan te kunnen sluiten. Dit kunnen TV's of narrowcasting/digital signage monitoren zijn die aan de wand bevestigd zijn maar bijvoorbeeld ook vrijstaande displays met een LED scherm. Twijfel je of jouw digitale scherm geschikt is? Neem gerust contact met ons op.

Wij hebben al een scherm met advertenties of andere informatie en software. Kan ik ons scherm aanmelden?

Ja, dit kan zeker. Wij zullen na jouw aanmelding bekijken welke software er draait en indien mogelijk wordt deze gekoppeld aan ons systeem. Mocht deze software daar niet geschikt voor zijn dan is het mogelijk om onze mediaplayer alsnog op jouw scherm te installeren.

Is het mogelijk om meerdere schermen aan te melden?

Ja, dit is zeker mogelijk. Je kan voor elke locatie een formulier invullen of als je een account hebt aangemaakt kan dit gemakkelijk via jouw account. Je kunt per locatie aangeven hoeveel digitale schermen er aanwezig zijn waarop advertenties getoond kunnen worden.

Wat kost het toevoegen van een locatie?

Het toevoegen van een locatie aan ons netwerk is geheel kosteloos. Je kunt het netwerk daarna ook kosteloos blijven gebruiken.

Waarom zal ik mijn locatie bij jullie aanmelden?

Door het gebruik van ons netwerk krijg je automatisch korting om zelf lokaal te adverteren. Hierdoor kun jij jouw onderneming, product of dienst lokaal promoten en direct je doelgroep bereiken. Daarnaast worden onze locaties en dus ook jouw locatie via social media, nieuwsbrief en onze website gepromoot waardoor deze regelmatig onder de aandacht worden gebracht.

Zijn er kosten verbonden aan de mediaspeler?

Nee, er zijn voor jou geen kosten verbonden aan de mediaspeler. Zodra je jouw locatie hebt aangemeld bij ons, ontvang je een mediaspeler per post. Zodra jouw scherm niet meer gebruikt kan worden dient de mediaspeler terug naar ons verstuurd te worden. Mochten wij de mediaspeler niet retour ontvangen dan brengen wij hiervoor €195,- excl. BTW in rekening.

Wat voor soort advertenties worden er getoond?

Dit is afhankelijk van de plek waar het scherm hangt en wat er is afgesproken met jou. Elke advertentie wordt door ons bekeken en beoordeeld of deze geschikt is voor een locatie. Wij geven elke locatie specifieke eigenschappen zodat wij goed kunnen monitoren en beoordelen of er geen onjuiste of conflicterende advertenties getoond worden.

Worden er alleen advertenties van derden getoond?

Nee, zeker niet. Wij kunnen je adviseren in ruimteopvulling voor jouw eigen advertenties, acties en informatie.

Inloggen Advertime

For faster login or register use your social account.

[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]
of

Je gegevens worden bevestigd per e-mail.

Resetten wachtwoord