Waarom Advertime

Ons verhaal

Waarom doen wij wat wij doen?

Digitale schermen die uit staan, schermen zonder relevante content en met een overvloed aan informatie hebben ertoe geleid dat Advertime is gestart. Het valt ons op dat veel bedrijven een scherm op (laten) hangen en daarna vaak niet de tijd of kennis hebben om deze optimaal te benutten. Zonde, want het juist gebruiken van digitale schermen zorgt voor meer merk- en klantbeleving en dat resulteert in een hogere omzet en klanttevredenheid. Wij geloven dat dit veel beter kan en bieden met Advertime een oplossing voor deze uitdaging.

Realtime

Alle nieuwe inhoud en de advertenties worden met behulp van ons innoverende CMS-systeem direct weergegeven op de schermen in de winkels, in het bedrijf, op meerdere locaties in Nederland of over de hele wereld.

Verhoog sales

80% van de merken ziet een stijging tot 33% in extra omzet door het gebruik van digital signage. Creëer een unieke ervaring en vergroot de mogelijkheden voor cross-sells, up-sells en impulsaankopen.

Indrukwekkend

Het optimale gebruik van digitale schermen is indrukwekkend en zal meer klanten bij het verkooppunt betrekken. De sfeer wordt levendiger en is uniek. Dit heeft een krachtige invloed op de aankoopbeslissingen.

De uitdaging

Een digitaal scherm vraagt om expertise, maar als ondernemer wil je je focussen op waar jij goed in bent. Er zijn veel verschillende aanbieders die schermen leveren en de bijpassende software, maar daarna houdt de service vaak op. Klanten kunnen dan hun eigen content en beelden maken die vervolgens op de schermen wordt getoond. Soms gaat dit goed, maar vaker gebeurt dit door gebrek aan tijd en/of expertise niet of niet op een juiste manier. Het resultaat is dan ook vaak dat een scherm uit staat en niet onderhouden wordt.

Wat doen wij anders?

Wij richten ons 100% op het verbeteren en continueren van de kwaliteit van de content en advertenties op jouw digitale schermen. Wij nemen het beheer van je over zodat jij je kunt focussen op datgene waar je goed in bent. Door het beheer van je schermen aan ons over te dragen ben je ervan verzekerd dat er altijd correcte, up-to-date en opvallende content en informatie getoond wordt. Wij zijn het aanspreekpunt voor jouw leveranciers en de adverteerders. Wij beheren en begeleiden de schermen op de diverse locaties om eenheid, structuur en professionaliteit te creëren.

Enjoy!

Met onze aanpak heb jij geen omkijken meer naar het gebruik van je digitale scherm. Voortaan worden ze gebruikt op de manier waarvoor ze bedoeld zijn. Kortom, wij houden dus van efficiënte en duidelijke advertenties op digitale schermen en willen deze liefde graag met je delen!

Neem contact met ons op

De kans is groot dat je al digitale schermen in jouw bedrijf hebt of inmiddels benieuwd bent geworden wat digitale schermen voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Wij kunnen niet wachten om hiermee aan de slag te gaan.

Inloggen Advertime

For faster login or register use your social account.

[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]
of

Je gegevens worden bevestigd per e-mail.

Resetten wachtwoord